Barnteater: Sångsommar med Ayla, Jecko & Jessie

Ta med barnen på en helt galen allsångskonsert: Sångsommar med Ayla Kabaca, Jecko & Jessie!

Foto: Peter Hagström

Ayla Kabaca och hennes svängiga proffsiga band framför egna och andras låtar. Men som om detta inte vore nog kommer Sångsommar dessutom gästas av de snälla men absolut helt vrickade artisterna Jecko & Jessie.

Förvänta dig ett rasande tempo med humor, slapstick, akrobatik och trolleri när de här artisterna intar scenen. Det blir garanterat gapskratt och helt galet. Med en sådan blandning måste alla närvarande vara beredda på att nästan vad som helst kan hända. Om du är ett barn, har ett barn eller kanske helt enkelt har barnasinnet kvar så kommer energin i Sångsommar med Ayla och gästartisterna Jecko & Jessie garanterat att smitta av sig.

Självklart får alla vara med och sjunga, ung som gammal!

Tillsammans ser vi till att det blir en Sångsommar full av skratt och överraskningar.

Efter konserten ges det möjlighet till fotografering och mingelstund med artisterna.

Ålder

Rekommenderad ålder är 0-99 år.

Medverkande

Ayla Kabaca har gjort en rad föreställningar på turné i samarbete med Folkets Hus och Parker. Ayla är dessutom känd bland många barn för sitt mångåriga arbete med barn-TV, från Barnens Allsång på Skansen och ett flertal uppsättningar med många av landets symfoniorkestrar. 

Jecko & Jessie producerar egna shower och samarbetar regelbundet med kända artister. Sedan 10 år tillbaka har de synts i rutan och våren 2023 är de aktuella med nya avsnitt av ”Kan själv” i SVT Barn.

Samarbete

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och Parker och kan genomföras tack vare samarbete med Botkyrka kommun och Botkyrka Riksteaterförening.

Tider
  • 12 jul kl. 13:00 – 13:50
Biljett

50 kr/person (inkl. serviceavgift)

Alla som har fyllt 2 år och uppåt behöver en biljett.

Begränsat antal platser.

Köp biljett

Parkkiosk

Parkkiosken är öppen kl. 12-14 när det är barnteater. Här finns korv med bröd, kall dricka, kaffe/te, glass och enkel fika.

Här kan du även köpa biljett till barnteatern.

Mer barnteater
Upptäck mer