Tvärslöjd med Kompani Giraff

Cirkusfestivalen CirkusMania presenterar en hänförande cirkusföreställning med akrobatik och magi i balans när två cirkusartister bygger levande skulpturer av vanliga ting och sina egna kroppar.

Med akrobatik och magi uppstår moment av balans, där nästan allt är perfekt och stilla. Bräckliga ögonblick kräver koncentration, träning och lite tur när två cirkusartister bygger levande skulpturer av vanliga ting och sina egna kroppar. 

I denna hänförande och stillsamma cirkusföreställning visas hur något som ser knasigt ut till en början kan hitta sin plats till slut och hur sammanflätat samarbete når oanade höjder.

Kompani Giraff skapar visuella och egenartade cirkusföreställningar med en passion för vardagens magi. I deras uppfinningsrika och engagerande föreställningar möts samtida cirkus, magi och objektmanipulation i ett sceniskt universum som inte liknar något annat.

Information

Rekommenderad ålder: från 3 år

Längd: 30 minuter

Språk: Inget tal

Covid-19 och restriktioner

Lokalen är luftig och vi undviker trängsel, handsprit och munskydd finns att tillgå.

Placering: max 8 per sällskap och 1 meter mellan varje sällskap.

Vi följer regeringens beslut samt Folkhälsomyndigheten och övriga expertmyndigheters råd och rekommendationer. Vi kommer kräva vaccinationsbevis på denna föreställning. Med reservation för förändringar beroende på rekommendationer.

Till parken och föreställningen är du välkommen så länge du är frisk. Tänk på att tvätta händerna noggrant och stanna hemma om du känner minsta symptom.

Tillsammans hjälps vi åt att ta hänsyn och hålla avstånd till varandra.

Medverkande 

Artister: Elaine Briant, Benjamin Beaujard

Regi: Viktoria Dalborg

Idé/koreografi: Viktoria Dalborg, Axel Adlercreutz, Jenny Soddu

Musik: Hans Appelqvist

Presenteras på CirkusMania med stöd av:

Region Stockholm Dans Cirkus

Om CirkusMania

Gör dig redo för galet mycket cirkus! Den 11–20 februari pågår CirkusMania, Stockholms årliga cirkusfestivalen som visar allt vad cirkus kan vara idag. Akrobatik, livemusik, minnesmästare, clowner, jonglering, barnvänliga volter, magi, tyngdlagstrots, cirkuspoesi – här finns sannolikt något för alla!

Under de 10 festivaldagarna visas 28 föreställningar, 3 filmer och 1 fotoutställning på 28 scener runt om i hela Stockholmsregionen.

Vi är glada att vara en del av festivalen och kommer att presentera Tvärslöjd med Kompani Giraff.

Läs mer om hela programmet och hur du bokar biljetter till andra föreställningar på www.cirkusmania.se

Tider
  • 20 feb, kl. 13.00–13.30
Biljett

Barn som fyllt 3 år och uppåt: 90 kronor

Vuxna: 150 kronor

KÖP BILJETT

Vaccinbevis

Krävs för att se föreställningen.

Upptäck mer