Danskväll: Foxie

Dags för en härlig danskväll med Foxie – välkommen till Stockholms grönaste och skönaste dansgolv!

Hågelbyparken och några av Sveriges bästa dansband hälsar dig välkommen upp på dansgolvet, endast 23 minuter från Stockholm city.

Om Foxie

Foxie är ett modernband som utgår från västkusten. Foxie står stadigt med båda fötterna på den moderna sidan med en egenskapad skön ”Foxiestil” och med en bred musikstil där influenserna är många och kommer från olika favoriter genom tiderna. Foxies starkaste kort är bandets låtval som framförs med sväng och personlighet. Förutom en hel del eget material, både på svenska och engelska, så inspireras Foxie utav artister som till exempel: Queen, Mavricks, Orup, Ledin, Travis Tritt, The Eagles, Elvis, Keith Urban, Prince, Status Quo med flera samt eget material.

Det räcker inte att tala om dem, Foxie måste upplevas!  

Bandmedlemmar

Jörgen Rhodén – sång/gitarr
Tomas Ericsson – bas/kör
Thomas Wennerström – gitarr/kör/sång
Rickard Johnsson – trummor/kör

Dansbanan

Vårt stora segeldukstak skyddar dansbanan från både regnstänk och starka solstrålar. Runt dansbanan finns gott om plats för både sittande och stående gäster. Det är grusade gångar runt dansbanan och ingen nivåskillnad för att nå den.

Äta och fika

Parkserveringen är öppen under danskvällen och säljer enklare mat och fika. Ta gärna med dig picknickfilten och njut av egen matsäck. Här finns gott om plats för en riktigt skön sommarkväll.

Tider
  • 04 aug, kl. 19.00–23.00
Biljett

200 kr/person

Köp biljett

Vi rekommenderar förköp av biljett, men det är även möjligt att köpa på plats.

Betalning med kort eller Swish.

Inga återköp av biljetter.

Info

Dansområdet öppnar 45 minuter innan start.

Danskvällar 2022

Sommarens alla danser

Plats
Scen och dansbana
Scen och danbana
Danskvällar 2022
Upptäck mer