Vi söker teknik­ansvarig mång­konstnär

Vi söker en person som kan driva och utveckla det tekniska arbetet i Hågelbyparken. Du ansvarar för att sköta det tekniska arbetet i parken, kopplat till evenemang, fastighet, och IT.

Planeringen och arbete utgår från säsong och behov. Arbetet utförs normalt vardagar mellan kl. 07.00-16.00, men kvällar och helger förekommer. Arbetet innefattar skötsel och underhåll av vår tekniska utrustning kopplat till våra evenemang och ansvar över vår administration kopplat till exempelvis telefoni, IT, larm och brand.

I rollen ingår även att ha ansvar över våra fastigheter kopplat till felanmälningar, samordning med fastighetsägaren Botkyrka kommun gällande exempelvis renoveringsprojekt samt ansvar för viss fastighetsskötsel.

I uppdraget ingår även att verka för goda samarbetsformer inom Hågelbyparken avseende befintliga aktörer men även externt.

Om dig som söker

Du har erfarenhet och kunskap kring scenteknik och har lång erfarenhet av att jobba med såväl ljud som ljus på små och stora evenemang. Du har en bred kunskap inom teknik kopplat till fastighet och kan både utföra reparationer samt samordna arbetet med externa hantverkare. Du har även erfarenhet av att jobba med IT, telefoni, brandskyddsrond, larmsystem och kan ta ett helhetsansvar över dessa områden.

Du är en teamspelare och tycker om att samarbeta med människor. Vi är ett glatt team med stort engagemang för vårt arbete. Vi samverkar även med andra aktörer i vår park, exempelvis LSS, café och 4H.

Krav för tjänsten

För att klara uppdraget som teknikansvarig tror vi att du har följande egenskaper:

  • Driven och målfokuserad
  • Tålmodig och uthållig
  • Trygg och tydlig
  • Flexibel och lyhörd
  • En god relationsbyggare med stor social kompetens

Tjänsten och ansökan

Tjänsten innebär en tidsbegränsad anställning om 6 månader, med möjlighet till förlängning. Arbetsplatsen är Hågelbyparken, en del av Upplev Botkyrka AB och ett av Botkyrka kommun helägt bolag.

Kvälls- och helgarbete kan förekomma. I övrigt tillämpar vi flextid och Handels tjänstemannaavtal.

Skicka din ansökan och CV till cina.staron@hagelby.se. Märk mejlet med rubriken ”Teknikansvarig Hågelbyparken”. Vi vill ha din ansökan senast den 17 augusti.

Tillträde omgående.

Tjänsten är heltid och vi praktiserar individuell lönesättning, för rätt person kan vi anpassa omfattningen efter överenskommelse.

Arbetsgivare

Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare och vår arbetsgivarorganisation är Folkets hus och parker, FHP. Inom bolaget finns utöver Hågelbyparken även Subtopia och Lida Friluftsgård. 

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 17 augusti 2021.