Anmälan

Vad roligt att du vill delta på Vi är Botkyrka-festivalen den 27 augusti 2023!

Svaren på formuläret nedan är grunden för deltagandet. Innan du fyller i – läs noga igenom allt under ”Läs detta först”.

Läs detta först

1. Kontaktuppgifter

Vi sammanställer era kontaktuppgifter i en lista. Ett par veckor innan festivalen skickar vi ut listan till den som fyllt i formuläret. Den kollar då att uppgifterna till ansvarig på plats stämmer och återkommer annars med korrekta uppgifter. Detta är viktigt utifrån en säkerhetsaspekt om vi behöver få tag på er.

2. Ytorna

Ytorna i parken består av gräs och grusade gångvägar. De grusade gångvägarna används för framkomlighet (fotgängare, räddningstjänst, transporter). Gräsytorna används för era aktiviteter.

Om ni är i behov av ett annat underlag än gräs – anmäl det önskemålet i övrigt-fältet längst ner i formuläret.

3. Utrustning

Planera er utrustning i tältet i god tid. Titta hur mycket el apparater drar (står på etikett på apparaten eller i instruktionsboken/på Google).

Kaffe och te finns till er i Klockhuset så det är inte nödvändigt att ha kaffebryggare/vattenkokare vid tältet. Dricksvatten finns i kran vid dansbanan/stora scenen.

Vatten och avlopp till tälten är inte möjligt, eventuellt spillvatten samlar ni i egen dunk. Önskas fler möbler tar ni med det själva utifrån er ytas kapacitet.

4. Bild

Vi behöver ett foto som inspirerar till er aktivitet. Vi lägger in det på hemsidan viarbotkyrka.se så det måste vara ok att publicera enligt GDPR. Mejla din bild till susanna.widman@botkyrka.se senast den 16 april.

Fyll i dina uppgifter

Vi är Botkyrka 2023
8. Typ av aktivitet?
10. Vilket paket önskar ni?
* Tältyta på ca 10-12 kvm, 500w el på ett uttag, två stolar och ett bord (storlek på bord är 150×70 cm). ** Tältyta på ca 20-22 kvm, 1000w el på ett uttag, fyra stolar och två bord (storlek på bord är 150×70 cm).
11. Till både lilla och stora paketet finns möjligheten att använda gräsytan framför tältet (ungefär lika stor yta som ert tält). Önskar ni ta denna i bruk?