Barnteater: Ingen rövare finns i skogen 

Ta med barnen på en musikteater full av äventyr och fantasi, baserad på Astrid Lindgrens novell ”Ingen rövare finns i skogen”. 

Publiken får möta Peter, ynglingen med stort hjärta, som kastas in i en spännande historia med rövare, pärlhalsband och svärd. När Mimmi, dockan i dockskåpet – som plötsligt börjar leva och prata, blir utmanad av Fiolito, rövarhövdingen, ja, då finns ingen annan råd än att försvara sig. Och Mimmi förstås. Fast hon visar sig vara fullt kapabel att ta hand om sig själv. Och hur är det nu; sker allting på riktigt – eller i Peters huvud. Kanske spelar det ingen roll, för sagan finns ju där ändå. 

Föreställningen växlar mellan fantasi och verklighet, innehåller hjältedåd och spänning, spelas med en stor portion humor och nyskriven musik. 

Ålder

Rekommenderas från 4 år.

Medverkande

Mimmi – Ida Breimo 

Peter – Jim Änglykke 

Fiolito – Andy Esteche 

Musiker – Hilda Dahlberg 

Musiker – Tomas Norberg

Samarbete

Presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Teater Pegasus Produktion. Med tillstånd av Astrid Lindgren AB och Teaterförlag: Nordiska ApS – www.nordiska.dk 

Tider
  • 31 jul kl. 13:00 – 13:30
Biljett

50 kr/person (inkl. serviceavgift).

Alla som har fyllt 2 år och uppåt behöver en biljett.

Köp biljett här.

Parkkiosk

Parkkiosken är öppen kl. 12-14 när det är barnteater. Här finns korv med bröd, kall dricka, kaffe/te, glass och enkel fika. Här kan du även köpa biljett till barnteatern.

Plats
Scen och dansbana
Mer barnteater
Upptäck mer