Hågelbyparken söker marknads- och kommunikations­ansvarig

Vill du jobba med en av Botkyrkas absoluta pärlor och driva marknads- och kommunikationsarbetet på Hågelbyparken?


Vi söker en person som vill vara en del av utvecklingen av Hågelbyparken till en modern mötesplats och med fokus på marknadsföring och kommunikation.

Arbetsuppgifter

Hågelbyparken strävar efter att vara en attraktiv mötesplats för många olika målgrupper. Vi har under åren jobbat målinriktat och anses av besökarna vara en av Botkyrka kommuns absoluta pärlor. Ditt jobb blir att lyfta marknads- och kommunikationsarbetet ytterligare steg.

Det innebär att operativt och strategiskt driva och utveckla Hågelbyparkens marknads- och kommunikationsarbete samt vara en del av parkens ledningsgrupp. Vi är en liten organisation med korta beslutsvägar och detta är en bred roll som går från strategisk planering och utvärdering till operativa uppgifter som att ta fram marknadsmaterial och ansvara för hemsida och sociala medier. Rollen innebär budgetansvar och ansvar för medieinköp, programvaror och system.

Tjänsten är en deltidsanställning på 60% där arbetet i viss mån är säsongsbetonat och innebär ett högre tempo under vissa tider på året.

Kvalifikationer

Som person är du engagerad, utåtriktad och trivs med att arbeta i en kreativ anda. Du är en doer och strateg i ett. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av marknadsföring och/eller kommunikation. Kunskaper i Indesign, Photoshop, Adobe Illustrator och publiceringsverktyg för hemsida är ett krav. Erfarenhet av event- eller upplevelsebranschen är meriterande.

Egenskaper

För att klara uppdraget som marknads- och kommunikationsansvarig tror vi att du har följande egenskaper:

  • Är driven och målfokuserad
  • Är flexibel och ödmjuk
  • Är en bra presentatör och trivs med att uttrycka dig i tal och skrift
  • Har öga för grafisk formgivning
  • Är en god relationsbyggare med stor social kompetens

Tjänsten och ansökan

Tjänsten innebär att vara marknads- och kommunikationsansvarig för Hågelbyparken, en del av Upplev Botkyrka AB och ett av Botkyrka kommun helägt bolag.

60% Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar flextid och Handels tjänstemannaavtal.

Skicka din ansökan och CV till krister.kalte@hagelby.se. Märk mejlet med rubriken Marknads- och kommunikationsansvarig Hågelbyparken. Vi vill ha din ansökan senast 31/10. Tillträde tidigast under inledningen av 2020.

Tjänsten är deltid och vi praktiserar individuell lönesättning.

Arbetsgivare

Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare och vår arbetsgivarorganisation är Folkets hus och parker, FHP.

Ytterligare information om Hågelbyparken och tjänsten:

www.hagelby.se

www.botkyrka.se

Kontaktpersoner: Krister Kalte, VD, Upplev Botkyrka AB, krister.kalte@hagelby.se

Arbetsplats:
Hågelby gård
147 43 Tumba

Om Hågelbyparken

Hågelbyparken är en mötesplats för människors välbefinnande samt för det goda och öppna samhället och en folkpark öppen för alla. Parken är en omtyckt evenemangsarena för föreningar, företag, organisationer och privatpersoner. Året om fylls parken med högtidsfiranden, danskvällar, barnteater och festivaler. Stora evenemang samsas med mindre arrangemang och privata tillställningar.

De fantastiska byggnaderna som LM Ericsson lät uppföra är över hundra år gamla. Varje år besöks Hågelbyparken av ca 200.000 gäster. Bolaget omsatte 2018 21 miljoner kronor och hade 22 st anställda, 55% män och 45% kvinnor. Från och med september 2019 drivs den kommersiella verksamheten av en entreprenör, vilket omfattar restaurang, café, bageri och konferens och drivs av Stockholm Food AB. Verksamheten i parken omfattar kultur- och nöjesarrangemang, uthyrning samt mark och parkskötsel. Antal anställda i den egna verksamheten uppgår till ca 10 st.

Mark och fastigheter ägs av Botkyrka kommun.

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 31 oktober, 2019.