Hågelbyparken söker platschef

Nu söker vi efter en driven och engagerad platschef som leda den fortsatta utvecklingen av Hågelbyparken till en modern mötesplats och lyfta en av Botkyrkas pärlor till nya höjder.


Hågelbyparken AB söker en person med erfarenhet av arbetsledning och att driva en modern mötesplats samt fokus på verksamhetsutveckling.

Arbetsuppgifter

Som platschef ska du operativt leda och utveckla verksamheten i Hågelbyparken enligt beslutade strategier avseende budget och affärsplaner, så att uppställda mål nås. Hågelbyparken ska vara en attraktiv mötesplats för många olika målgrupper. Detta genom ett stort samhällsengagemang, aktiviteter och event, engagerad personal samt i samarbete med befintliga hyresgäster och externa samarbetspartners.

Kvalifikationer

Som person är du utåtriktad och trivs med leda och utveckla verksamheter och team. Du är resultatinriktad, organiserad, samt är en kreativ problemlösare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att leda team. Erfarenhet av branschområdet är meriterande.

Krav: Körkort B

Egenskaper

För att klara uppdraget som platschef tror vi att du har följande egenskaper:

  • Är driven och målfokuserad
  • Är modig och uthållig
  • Är flexibel och kundorienterad
  • Är en bra presentatör och trivs med att uttrycka dig i tal och skrift
  • Är en ledare med coachande förhållningssätt
  • Är en god relationsbyggare med stor social kompetens

Tjänsten och ansökan

Tjänsten innebär att vara platschef för Hågelbyparken, en del av Upplev Botkyrka AB och ett av Botkyrka kommun helägt bolag. Som platschef kommer du att ingå i bolagets övergripande ledningsgrupp.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. I övrigt tillämpar vi flextid och Handels tjänstemannaavtal.

Skicka din ansökan och CV till krister.kalte@hagelby.se. Märk mejlet med rubriken Platschef Hågelbyparken. Vi vill ha din ansökan senast 31/10.

Tillträde tidigast under inledningen av 2020.

Tjänsten är heltid och vi praktiserar individuell lönesättning.

Arbetsgivare

Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare och vår arbetsgivarorganisation är Folkets hus och parker, FHP.

Ytterligare information om Hågelbyparken och tjänsten:

www.hagelby.se

www.botkyrka.se

Kontaktpersoner: Krister Kalte, VD, Upplev Botkyrka AB, krister.kalte@hagelby.se

Arbetsplats:
Hågelby gård
147 43 Tumba

Om Hågelbyparken

Hågelbyparken är en mötesplats för människors välbefinnande samt för det goda och öppna samhället och en folkpark öppen för alla. Parken är en omtyckt evenemangsarena för föreningar, företag, organisationer och privatpersoner. Året om fylls parken med högtidsfiranden, danskvällar, barnteater och festivaler. Stora evenemang samsas med mindre arrangemang och privata tillställningar.

De fantastiska byggnaderna som LM Ericsson lät uppföra är över hundra år gamla. Varje år besöks Hågelbyparken av ca 200.000 gäster. Bolaget omsatte 2018 21 miljoner kronor och hade 22 st anställda, 55% män och 45% kvinnor. Från och med september 2019 drivs den kommersiella verksamheten av en entreprenör, vilket omfattar restaurang, café, bageri och konferens och drivs av Stockholm Food AB. Verksamheten i parken omfattar kultur- och nöjesarrangemang, uthyrning samt mark och parkskötsel. Antal anställda i den egna verksamheten uppgår till ca 10 st.

Mark och fastigheter ägs av Botkyrka kommun.

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 1 oktober, 2019.