Louise Hoffsten på Hågelbyparkens stora scen

Hågelbyparken har den stora äran att presentera Louise Hoffsten, Sveriges bluesdrottning, till Hågelbyparkens stora scen den 3 juli. Detta är också turnépremiär för hennes folkparksturné och enda konserten i Stockholm.

Louise Hoffsten har en respektingivande 30-årig solokarriär, som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz. Hon har med sin musik successivt och med en självklarhet spelat sig in i publikens hjärta.

Sommaren 2019 kommer Louise till folkparkerna i ett intimare, mindre och avskalat format. Under segeldukstaket på stora scenen framför hon låtar från hela hennes karriär tillsammans med två gitarrister, en basist och framförallt har hon med sig sin röst och sitt munspel!

Det känns fantastiskt kul att få ha Louise Hoffsten folkparkspremiär här i Hågelbyparken!

Therese Sallhed, program- och eventansvarig i Hågelbyparken


– Detta är ett steg i den utveckling vi gör för den vuxna publiken, en musikscen med bra artister och konserter som passar bra in i vår vackra miljö. Louise är en folkkär artist och även en förebild för många kvinnliga musiker. Tillsammans ger vi publiken en härlig helkväll med chans att njuta av god mat och dryck och denna fina intima konsert med Louise på scen, säger Therese Sallhed, program- och eventansvarig i Hågelbyparken.

Produktionen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Headstomp Productions.

Biljetter och servering

Parkserveringen med biljettförsäljning och baren med mat och dryck öppnar redan 17:00 för de som vill sitta ned och njuta innan konserten börjar kl. 19.00.
Ta med picknickfilten och njut av medhavd matsäck eller köp mat och dryck i vår servering.

Biljetter till konserten i Hågelbyparken förköps här från 2 maj. Biljetter kan även köpas i Parkserveringen på konsertdagen.

Njut av sommarkvällen i Hågelbyparken, här möts vacker herrgårdspark med gemytlig folkparkskänsla inbäddad i grönska.

Vi ses i Hågelbyparken!