Trädgårds­mästare / erfaren trädgårds­arbetare

Vi söker efter en trädgårdsmästare/erfaren trädgårdsarbetare som gillar att arbeta i parkmiljö med många sociala inslag.

Om jobbet som trädgårdsmästare

Hågelbyparken är en folkpark med stora grönytor och gamla vackra byggnader. Hågelbyparken är öppen för alla och en plats för både upplevelser och avkoppling, vardag som högtid. Det sker ett stort utvecklingsarbete av såväl byggnader som planteringar, och vi behöver därför ett par extrahänder under några månader till vårt härliga parkteam.

Om dig

Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande med förmåga att planera sitt dagliga arbete och ta eget ansvar. Du är driven och vill göra ett gott arbete som passar en vacker park, och samtidigt lyhörd för att lyssna in teamet. Du är social och ser värdet av teamarbete men kan även arbeta självständigt och trivas med det. Du har en människosyn som gör att du fokuserar på möjligheter och ser styrkor före hinder.

Krav för tjänsten

  • Trädgårdsmästarutbildning eller annan längre utbildning inom trädgård
  • 3 till 5 års dokumenterad erfarenhet utav trädgårdsarbete
  • God växtkännedom
  • Vana att använda trädgårdsmaskiner
  • Svenska i tal
  • B-körkort

Om tjänsten och villkor

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter, som anläggning och skötsel av perenna rabatter, häckklippning, ogräsrensning, plantering, bevattning och övrigt trädgårdsarbete.

Tjänsten gäller heltid säsong mars/april till oktober/november med möjlighet till förlängning.

6 månaders visstidsanställning, med chanser till förlängning.

Startdatum sätts utifrån dialog, men under våren 2022.

Tjänsten är heltid och vi praktiserar individuell lönesättning.

Ansökan

Skicka din ansökan och CV till cina.staron@hagelby.se. Märk mejlet med rubriken Trädgårdsmästare/Trädgårdsarbetare Hågelbyparken. Vi vill ha din ansökan senast den 18 januari, men löpande intervjuer kan ske.

Arbetsgivare

Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare och vår arbetsgivarorganisation är Folkets hus och parker, FHP. Inom bolaget finns utöver Hågelbyparken även Subtopia och Lida Friluftsgård.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 18 januari 2022.

Kontakt

Cina Staron
Platschef

cina.staron@hagelby.se