Vi söker trädgårds­mästare

Vi söker efter en erfaren trädgårdsmästare som gillar att arbeta i parkmiljö med många sociala inslag. Det sker ett stort utvecklingsarbete av såväl byggnader som planteringar, och vi behöver därför ett par extrahänder under några månader till vårt härliga parkteam.

Hågelbyparken är en folkpark med stora grönytor och gamla vackra byggnader. Hågelbyparken är öppen för alla och en plats för både upplevelser och avkoppling, vardag som högtid.

Om dig som söker

Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande med förmåga att planera sitt dagliga arbete och ta eget ansvar. Du är driven och vill göra ett gott arbete som passar en vacker park, och samtidigt lyhörd för att lyssna in teamet. Du är social och ser värdet av teamarbete men kan även arbeta självständigt och trivas med det. Du har en människosyn som gör att du fokuserar på möjligheter och ser styrkor före hinder. 

Krav för tjänsten

  • Trädgårdsmästarutbildning eller annan längre utbildning inom trädgård
  • 3 till 5 års erfarenhet utav trädgårdsarbete
  • God växtkännedom
  • Vana att använda trädgårdsmaskiner
  • Svenska i tal 
  • B-körkort

Om tjänsten och villkor

Anläggning av perenna rabatter, ogräsrensning, vattning och övrigt trädgårdsarbete.

3 månaders visstidsanställning, med chanser till förlängning. 

Startdatum sätts utifrån dialog, men under våren 2021.

Tjänsten är heltid och vi praktiserar individuell lönesättning.

Vid frågor är du vänlig att kontakta Hågelbyparkens platschef Cina Staron på 073-960 70 00, cina.staron@hagelby.se

Skicka din ansökan och CV till cina.staron@hagelby.se. Märk mejlet med rubriken Trädgårdsmästare Hågelbyparken. Vi vill ha din ansökan senast 28.e mars.

Arbetsgivare

Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare och vår arbetsgivarorganisation är Folkets hus och parker, FHP. Inom bolaget finns utöver Hågelbyparken även Subtopia och Lida Friluftsgård. 

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 28 mars, 2021.