Ansökan timanställd

24 mars 2022: Nu söker vi flera personer till Hågelbyparkens timmisbank. Är du över 18 år och vill du jobba med roliga evenemang? Kul, sök idag!

Vi har många små och stora evenemang året runt, men som intensivast under sommarhalvåret. Vi firar valborg, nationaldagen och midsommarafton – då kommer det tusentals besökare till parken och personalbehovet är stort. 

Utöver högtiderna arrangerar vi barnteater, dansbandskvällar, trädgårdsdag, skördedag, lovaktiviteter, Vi är Botkyrka-festivalen, reggaefestival och ännu mer!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar från evenemang till evenemang. Det kan innebära praktiskt jobb med att förbereda och återställa lokaler med möbler, dekoration och annat. Du kommer även vara publik- och parkvärd samt möta kunder, kolla biljetter, ansvara för aktivitetsstation, stå i vår parkkiosk, sälja polletter med mera.

Om dig

Vi söker dig som gillar att jobba vid evenemang utomhus och med olika arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har jobbat med evenemang, mött kunder och stått i kassa tidigare.

Krav för tjänsten

  • Minst 18 år
  • Svenska i tal (det är en fördel om du kan fler språk)

Hur det går till

När du ingår i Hågelbyparkens timmisbank skickar vi ut en förfrågan när det finns ett jobbuppdrag. Frågan kan komma med kort varsel eller med längre framförhållning. Det finns inget krav på att jobba ett visst antal timmar och vi garanterar inte heller arbete.

Extrajobbet gäller främst för vår- och sommarsäsongen 2022, men kan komma att förlängas. Tjänsten är ”Anställd för enstaka dagar”.

Vi söker 10 personer till vår timmisbank.

Ansökan

Ansök genom att fylla i formuläret här på sidan. Vi vill ha din ansökan senast den 4 april.

Arbetsgivare

Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare och vår arbetsgivarorganisation är Folkets Hus och Parker, FHP. Inom bolaget finns utöver Hågelbyparken även Subtopia och Lida Friluftsgård.

Vi har vi har kollektivavtal med Fremia (tidigare KFO).

Ansökan

Sista ansökningsdag var den 4 april 2022.

 

Upptäck mer